Τρόποι Αποστολής


Τρόποι αποστολής


Για την Αθήνα


-Τα προϊόντα θα αποστέλλονται εντός 4-6 εργ.ημερών και απαραιτήτως κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του πελάτη με τους υπεύθυνους πωλήσεων της εταιρείας μας.

*Εξαίρεση θα αποτελούν προϊόντα,τα οποία δεν θα είναι διαθέσιμα στις αποθήκες των προμηθευτών μας την χρονική στιγμή της παραγγελιάς.

-Η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ από φορτηγά της εταιρείας μας εντός Αθήνας και με ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ η εναλλακτικά με courier άνευ χρέωσης σε προιόντα αξίας ανω των 89 ευρώ.

- Για αγορές μικρότερης αξίας, το κόστος ανά αποστολή θα είναι (αναλόγως βάρους η όγκου) από 5 έως 10 ευρώ.

 *Εξαιρούνται τα προιόντα που αναφέρονται στην κατηγορία "Επιπλα".

 - Για την κατηγορία των προιόντων "Επιπλα" τα έξοδα αποστολης θα συμφωνούνται με τον πελάτη προ της παραδόσεως.

 - Τα έξοδα αποστολής και μεταφοράς σε δυσπρόσιτες περιοχές η σε  περιπτώσεις όπου απαιτείται ανυψωτικό μηχάνημα επιβαρύνουν σε κάθε  

    περίπτωση τον πελάτη.

- Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

- Στην περίπτωση αυτή,ο πελάτης θα πρέπει να βεβαιωθεί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο.

- Εναλλακτικά ο πελάτης θα μπορεί να ενημερωθεί για την κατάσταση της παραγγελιάς του από την ενότητα του e-shop Κατάσταση Αποστόλης.


Όταν μια παραγγελία παραδίδεται απευθείας από κάποιο προμηθευτή μας, τότε αυτή δεν συνοδεύεται από κάποιο παραστατικό πώλησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα παραστατικά αποστέλλονται ταχυδρομικώς εντός 15-20 περίπου ημερών.*Στην περίπτωση αποστολής με μεταφορική δεν γίνεται δεκτή η πληρωμή με αντικαταβολή οπότε θα πρέπει να προηγηθεί συννενόηση με το κατάστημα.


Για την υπόλοιπη Ελλάδα


- Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταφορική της αρεσκείας του η επιλέγουμε εμείς για εκείνον.

- Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και είναι ανάλογα της περιοχής & του όγκου του προϊόντος.

 - Τα έξοδα αποστολής σε κάθε περίπτωση ορίζονται από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

- Για τις συσκευές μεγάλου βάρους(π.χ.ψυγείο,πλυντήριο κτλ)προτείνεται η αποστολή τους μόνο με πρακτορείο μεταφορών και η επιβάρυνση του  

   πελάτη είναι αναλόγως βάρους,όγκου και χλμ απόστασης και σε κάθε περίπτωση ορίζεται από το πρακτορείο.

 - Παραλαβή του προϊόντος από την μεταφορική εταιρεία θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης του  πελάτη με τους υπεύθυνους του καταστήματος.


Αποτέλεσμα εικόνας για γενικη ταχυδρομικη λογο


*Στην περίπτωση αποστολής με μεταφορική δεν γίνεται δεκτή η πληρωμή με αντικαταβολή οπότε θα πρέπει να προηγηθεί συννενόηση με το κατάστημα.


Σημείωση : Οι τιμές των κλιματιστικών δεν περιλαμβάνουν το κόστος εγκατάστασης και θα συμφωνείται προ της αγοράς του προϊόντος με τον πελάτη. Για τα ηλιακά συστήματα πχ.ηλιακοί θερμοσίφωνες το κόστος μεταφοράς και εγκατάστασης ορίζεται από την προμηθεύτρια εταιρεία κατά περίπτωση.